Prima pagină » Ştiinţă-Sănătate » Alimentele-vedetă în perioada caniculară

Alimentele-vedetă în perioada caniculară

În perioadele caniculare, mai ales dacă acestea sunt prelungite, cei mai mulţi dintre noi experimentează o reducere a apetitului, însoţită de stări de moleşeală şi de epuizare ce pot fi agravate de senzaţia de greaţă şi ameţeli, informează cotidianul Gândul.
Alimentele-vedetă în perioada caniculară
21 iun. 2010, 09:15, Ştiinţă-Sănătate

Potrivit medicilor nutriţionişti, în zilele caniculare, se recomandă o dietă bogată în minerale, vitamine şi apă, pentru a preveni apariţia tulburărilor metabolice. Din cauza transpiraţiei excesive pe timp de caniculă, organismul pierde apă şi substanţe minerale, care, dacă nu sunt înlocuite rapid, pot genera o serie întreagă de tulburări metabolice şi cardiovasculare, atrag atenţia specialiştii.

Citeşte mai multe despre alimentele pentru caniculă pe www.gandul.info